Tijdens de eerste coronagolf heeft de speelotheek een proef gedaan met on-line speelgoed uitlenen. Dat is veel leners goed bevallen. Daarom kunt u ook nu online speelgoed lenen.

Hoe gaat het in zijn werk:

 

  • Via de website van de speelotheek kunt u een keuze voor speelgoed maken uit onze catalogus in PDF-formaat.Omdat wij nog geen mogelijkheid hebben om de beschikbaarheid van het speelgoed online zichtbaar te maken, kan het zijn dat het door u gekozen speelgoed niet aanwezig is. Het is daarom raadzaam meerdere artikelen uit te zoeken, waarvan wij er dan 4 voor u klaarzetten.

  • Onder deze link  vind u meerdere PDF bestanden, 1 bestand met de volledige catalogus en bestanden per speelgoedtype.

  • Via de speelotheek pagina bij de website calendly.com kunt u een afhaalmoment kiezen. Voorlopig liggen deze afhaalmomenten op de woensdagmiddag tussen 13.00 en 14.45. Voor iedereen is maximaal 15 minuten gereserveerd. Bij het kiezen van het tijdstip kunt u bij de opmerking uw naam en lenersnummer vermelden en het speelgoed dat u wilt lenen.

  • Op het door u gekozen tijdstip kunt u zich melden bij de speelotheek door aan te bellen en uw lenerspas te laten zien. Een van onze vrijwilligers zal uw gegevens controleren en de door u gekozen artikelen klaarzetten, waarna u het speelgoed kunt meenemen.

  • Per keer kunt u maximaal 4 stuks speelgoed meenemen, zoals u van ons gewend bent.

  • Als de speelotheek weer opent vragen wij u om alle geleende materialen schoon en geteld terug te brengen. Mocht u dingen missen bij een spel of speelgoed, wilt u dat dan melden bij het terugbrengen. U mag het voor die tijd ook via een email aan ons melden.

  • Wilt u alleen speelgoed terugbrengen, dan kunt u ook via onze online agenda  daar een afspraak voor de woensdagmiddag maken.

  • Vanwege de nieuwe maatregelen zullen wij , in ieder geval tot 1 februari 2021, geen boetes berekenen. Het speelgoed dat bij u thuis ligt zullen wij automatisch verlengen.

Mocht u naar aanleiding van bovenstaande nog vragen hebben dan kunt u mailen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Graag met vermelding van uw telefoonnummer, zodat wij u zo snel mogelijk kunnen antwoorden.