We gaan verhuizen!!  Wij hebben ons contract aan de Flevostraat per 31 juli opgezegd en hopen per woensdag 5  augustus open te gaan op onze nieuwe locatie in het gebouw de Linie aan de Liendertseweg 64A in Amersfoort.

Verhuistraject:

Ons hele verhuistraject betekent dat u tot en met 17 juni online zoveel speelgoed kunt lenen als u wilt. En dit ook volgens afspraak kunt afhalen aan de Flevostraat. Per 18 juni gaan wij dan 6 weken “op slot” om onze verhuizing in gang te zetten en te regelen. We verwelkomen u graag weer op woensdag 5 augustus op onze nieuwe locatie, in eerste instantie voor het op afspraak ophalen van on-line gereserveerd speelgoed.

Daarna gaan we op feestelijke wijze onze officiële opening vieren in de laatste week van de vakantie,

Met leuke acties en traktaties. Hou onze website, facebook en instagram in de gaten.

Corona

Op dit moment zijn we nog druk bezig om ervoor te zorgen dat we de coronamaatregelen ook in de nieuwe locatie kunnen doorvoeren. Hoe dat eruit gaat zien laten we u zo spoedig mogelijk weten.

En verder:

Zijn we héél erg op zoek naar vrijwilligers die ons kunnen helpen. Weet of kent u ze in uw omgeving? Of misschien kunt/wilt u zelf hand en/of spandiensten verlenen. Laat het ons weten via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

- Eénmalig bij/voor de verhuizing, klussers en vrijwilligers. Wie kent ze in zijn, of haar omgeving?

- Maar ook op langere termijn zoeken we vrijwilligers voor de uitleen, al of niet digitaal.

- We zoeken een webmaster voor de nieuwe website en/of een ICT, die bij “problemen” weet wat te doen en hoe te handelen.